Екип

Д-р Харалампиев

Двигателят на Минт, най-заетият човек, всеки иска да говори с него. Човекът със запазена марка “усмивка”.

С нея се изправя пред заплетени или вече объркани стоматологични казуси, липсващи зъби, стопени кости, пробити синуси, изкривени захапки …you name it. Има я и за проблемите, притесненията и вълненията, които всички имат нужда да споделят. Затова му вярваме, когато твърди, че самият той е движен от емпатия. Но знаем, че не е само това – в него врят и кипят хъс за учене и стремеж към съвършенство, мъчи го страст към детайла, гори от желание всички да са доволни.И разбира се,в края на всеки ден има много усмихнати и щастливи пациенти и много неприети разговори.

Д-р Елена Цветанова

Д-р Цветанова

Д-р Цветанова

Д-р Цветанова е нашият ортодонт. Тя има опит с различни системи за изправяне на зъбите. Работи еднакво успешно с деца и с възрастни.

При нас можете да получите консултация и да изберете лечение с естетични и конвенционални брекети, инвизалайн, ортокапс и разбира се ортодонтско лечение за деца със снемаеми ортодонтски апарати. Ние имаме холистичен подход и цялостна визия за постигането на оптимални резултати, когато говорим за естетически и функционални възстановявания.

Затова говорим за баланс на оклузията и дизайн на усмивката.

Zoom

Д-р Елена Цветанова е и нашият експерт в работата с една от най-добрите машини за избелване на зъбите Zoom! Става дума за една от най-бързите и впечатляващи процедури по пътя към пълната промяна на здрави, но оцветени зъби. Изключително ефективно избелване последния модел Zoom ! Advance power +. В рамките на едно посещение в клиникaтa.