Услуги

Имплантология

Как да изберем с кои системи да работим? Нашата логика е проста – доверяваме се на тези, които имат солидна история и опит, инвестират най-много в нови разработки, изследвания и обучения и могат да предложат отлични продукти. Естествено, ние не ограничаваме пациентите си и даваме възможност за избор между няколко качествени имплантни системи в зависимост от индивидуалните случаи. Имаме удоволствието да работим със системите NobelBiocare,  ZimmerBredent, BioHorizons

Ортодонтия

При нас можете да получите консултация и да изберете лечение с естетични и конвенционални брекети, инвизалайн, ортокапс и разбира се ортодонтско лечение за деца със снемаеми ортодонтски апарати.

Избелване на зъбите

Една от най-бързите и впечатляващи процедури по пътя към пълната промяна на здрави, но оцветени зъби. Изключително ефективно избелване последния модел Zoom ! Advance power +. В рамките на едно посещение в клиникaтa.

Избелването може да е свързано с моментен дискомфорт. Как и колко – при всеки отделен човек е различно. Важното е, че неприятните усещания могат да се контролират – с предварителна медикация и гелове за намаляване на чувствителността след самата процедура.

Фасети

Едно от най-изисканите решения на съвременната дентална медицина за различни дефекти на предните зъби. С фасетите могат да бъдат коригирани счупвания, оцветени, неравни и стари пломби, неравности, разстояния, изтривания.

Керамичните фасети са фини люспи от порцелан с филигранна изработка, които покриват само предната повърхност на зъба.

Запознайте се с процеса

Успехът в имплантологията се изразява в постигането на дълготрайни резултати. В основата на това е внимателното планиране. Често самата манипулация по поставянето на един имплант е най-кратката стъпка от цялото лечение. Важно е как ще си свършим работата преди и след това. Затова предлагаме да бъдете част от този процес – ще направим необходимите усилия, за да Ви дадем възможност да вземете информирано своите решения. За повече информация, свалетe документа. Implants

Ортодонтска намеса

Ние имаме холистичен подход и цялостна визия за постигането на оптимални резултати, когато говорим за естетически и функционални възстановявания.
Затова говорим за баланс на оклузията и дизайн на усмивката.

Ползи от избелването

Прилага се и като подготвителна процедура преди поставяне на фасети. Iдеята на избелването е вашите зъби да бъдат точно толкова бели колкото ви харесва и съответно новите фасети или корони да са в синхрон с този цвят.

С времето вашите зъби ще започнат да се оцветяват постепенно, което е естествено, но фасетите или короните – не. На този етап е подходящо периодично да се използва избелване в домашни условия с цел поддържане на постигнатите резултати.

Поставяне на фасети

Изпиляване на зъбите е минимално и в този смисъл са щадящи за пациента.

Изисква се много висок професионализъм и прецизна работа от страна на денталния лекар и зъботехника на всички етапи от лечението – планиране, подготовка, изработване и поставяне. Добре планираните, изработени и залепени фасети са със статистически доказано най-добра здравина на връзката, което практически минимизира риска от счупване или отлепване.