Лечение на венците

Лечение на венците

Лечението на венците изисква работа в няколко насоки, като във всички случаи много важна е Вашата мотивация като пациент.

Нашата работа е да определим основните причини за недоброто състояние на венците и да ги елиминираме.

Процесът:
Real time PCR test – ДНК изследване на микробиологични проби в немска лаборатория, която дава много точни резултати относно причинителите на инфекцията, както и съответната антибиограма. Препоръчваме Ви това изследване, ако сте съгласни с нас, че прием на антибиотици напосоки е недопустимо в днешно време.

Почистване на зъбен камък с ултразвук и Airflow – ултразвуковото почистване е единственият високо ефективен метод за отстраняване на бактериалната плака.

 

При необходимост се извършват парадонтални кюретажи – закрити и открити.
Предлагаме и лечение с лазер HELBO – фотодинамична лазер техника, разработена специално за лечение на пародонта, с изключително висока успеваемост според последните изследвания.В лечението на венците, много важна е ролята на самия пациент – ежедневната хигиена на устата трябва да е много стриктна и да включва не само изчеткване на зъбите, но и използване на конец и съответните парадонтални четки за почистване на междузъбните пространства и разтвори за изплакване на уста, предписани от зъболекаря.
От основно значение е спазване на определените периоди за почистване на плака и зъбен камък.