Избелване

Избелване

Една от най-бързите и впечатляващи процедури по пътя към пълната промяна на здрави, но оцветени зъби. Изключително ефективно избелване последния модел Zoom ! Advance power +. В рамките на едно посещение в клиникатa.

Прилага се и като подготвителна процедура преди да поставяне на фасети – идеята е Вашите зъби да бъдат точно толкова бели колкото Ви харесва и съответно новите фасети или корони да пасват на този цвят.

С времето Вашите зъби ще се оцветяват (което е естествено), но фасетите или короните –не. На този етап удачно е да се използва избелването в домашни условия с цел поддържане на постигнатите резултати.

Няма какво да се лъжем – избелването може да боли. Как и колко – при всеки отделен човек е различно. Важното е, че неприятните усещания могат да се контролират – с предварителна медикация и гелове за намаляване на чувствителността след самата процедура.

Алтернативата – избелване в домашни

 

условия. Добър резултат може да се постигне с само с гелове с по-висока концентрация на активната съставка, каквито не се продават в аптеки и магазини.

Денталният лекар може да прецени каква концентрация ще бъде ефективна и безопасна за всеки отделен пациент. Такова избелване продължава по дълго време и ефектът не е така осезателен, но може да бъде калибриран на по-малки стъпки.

За нас избелването не е процедура, която е свързана само с естетиката.

Ние припознаваме избелването и като процедура,която има профилактичен аспект.

Когато избелим зъбите си, неминуемо настъпва положителна промяна в начина, по който изглеждаме. Харесваме по-младото си и по-свежо аз и съответно се усмихваме по-често.
И неусетно започваме да полагаме повече грижа в къщи и не пропускаме профилактичните си прегледи.