(Bulgarian) Профилактика и грижа за проследяване

(Bulgarian) Какво бихме Ви казали в Минт за силанизацията

(Bulgarian) Оклузия и баланс на захапката

(Bulgarian) Какво да е хубаво да знаем, ако ни предстои хирургична интервенция

Mint Clinic / Behind the scenes 2014

За имплантите, ремонта на покриви и яденето на котлети

Липсват ми доста зъби, а тези, които са ми останали, май хич не стават. През годините постоянно ходех на зъболекар и не знам как се стигна до това положение – избягвам да се усмихвам, не мога да се храня нормално, имам разни мостове, частична протеза даже. Вярно, не съм млад; знам, че не може да е както преди, но и така не става. Усещам, че имам лош дъх и жена ми не отрича като я попитам.

Отивам на зъболекар. Не само при един. Искам добро решение и както вече е модерно – и аз проучвам пазара. Така де, искам да знам всички възможности и варианти. И добре да си направя сметката този път.

Казват ми, че ми трябват импланти. Всеки зъболекар предлага различен брой. Е не учат ли на едно и също място тези хора? Някои ми говорят за по-сериозни операции – добавяне на кост, нещо със синусите….А аз откъде да знам дали наистина имам нужда от толкова много неща или просто гледат да изкарат повечко пари?

Лошият дъх със страшно име ХАЛИТОЗА

Как да кажем на някой до себе си, че има лош дъх. Без да обидим човека. И така, че да ни разбере правилно и да се погрижи за себе си.

Когато ХАЛИТОЗАта витае около нас. При всички случаи е много трудно да кажем на някого, че има проблеми с дъха си. Дори, когато става дума за съвсем близък човек. Още по- неприятно е, когато се случи да имате такъв колега на работното място. Ето няколко възможни начина да подходим към проблема. Трябва да изберем най-подходящият според случая, защото нито един не обещава сигурен успех:

Mint Clinic / Behind the scenes 2013

Консултация за зъбни импланти. Как да сме сигурни, че срещата ни с денталния лекар е била пълноценна.

Д-р Харалампиев – интервю за списание “ЗА ХОРАТА”

Д-р Костадин Харалампиев е потомствен лекар по дентална медицина. Усилията му през последните години са главно към зъбната имплантология, където вече е с висока квалификация. Член е на управителния съвет на Клуба по имплантология, основан от водещи специалисти с амбиция да се задават адекватните стандарти за висок професионализъм и качество в имплантологията. Силно вярва в доброто взаимодействие между колеги и в обмена на опит. Скоро ще отвори врати основаната от него клиника.